Dreame D9 - Robotstofzuiger met dweilfunctie
Dreame D9
222.52 Koop product

Dreame D9

222.52

De Dreame D9 is een elektrische stofzuiger met dweilfunctie. De stofzuiger is gemaakt door Dreame. Dreame is een bedrijf wat zich specialiseert in stofzuigers en is een dochterbedrijf van Xiaomi. De robotstofzuiger heeft een zuigkracht van 3000Pa en navigeert doormiddel van een Lidar sensor.

Niet alleen kan de Dreame D9 stofzuigen. De robotstofzuiger is ook voorzien van een dweilfunctie. De watertank heeft een capaciteit van 270ml en het stofreservoir van de stofzuiger 570ml. Beide compartimenten zijn groot genoeg om hem meerdere malen aan te zetten. De robotstofzuiger is te bedienen via de knoppen die bovenop zitten of doormiddel van de Xiaomi Home app. De Xiaomi Home app is te verkrijgen in de App store en de Google play store.

De accu van de Dreame heeft een capaciteit van 5200mAh wat goed voor 150 minuten aan schoonmaken is. In deze tijd kan de stofzuiger een oppervlakte schoonmaken van maar liefst 250 vierkante meter.

In de Dreame D9 zitten een aantal slimme systemen ingebouwd. Zo heeft de stofzuiger tapijtdetectie, zodra een tapijt wordt gedetecteerd zal de zuigkracht verhoogd worden. Ook is het mogelijk om verschillende kaarten in te stellen voor dweilen en stofzuigen. Zo zorg je er voor dat er bij dweilen niet over het tapijt wordt heen gereden.

Dreame D9 aanbieding

Vind de beste aanbieding van dit product bij de volgende partners van Elektronico:

Het merk Dreame is niet alleen gespecialiseerd in robotstofzuigers. Zo hebben ze ook een aantal steelstofzuigers die erg populair zijn. Vooral de prijs-kwaliteitverhouding van Dreame is erg goed.

Handig dweilsysteem

De dweil-module van de robotstofzuiger is makkelijk te bevestigen en af te nemen. Aan de zijkant van de module zitten twee knoppen, zodra je de knoppen indrukt kan je de module van de robot afhalen. Het dweildoek is met klittenband en een inkeping aan de module bevestigd. Ook deze kan je gemakkelijk afnemen om hem schoon te maken. Het dweildoek kan gewassen worden in de wasmachine. De capaciteit van de watertank is 270ml en de hoeveelheid water die gebruikt wordt is instelbaar via de Xiaomi Home app.

Voorzien van 13 sensoren

De Dreame D9 robotstofzuiger doet zijn werk zeer efficient. Hij is namelijk uitgerust met 13 sensoren en maakt gebruik van een Lidar sensor. Dat betekend dat de robot doormiddel van een laser afstanden kan meten. De eerste keer dat de robot in een nieuwe ruimte komt zal er eerst een kaart worden gemaakt. Op deze manier kan hij extra efficiënt werken en geeft dit ook extra functionaliteit. Zo kan je bijvoorbeeld op de kaart selecteren welke ruimte schoon gemaakt moet worden of welk deel van de ruimte. Ook kan je de kaart indelen om te voorkomen dat de robot op ongeschikte plekken komt.

 

Dreame D9 robotstofzuiger map
De kaart die gemaakt wordt in de Xiaomi Home app

Het maximale geluidsniveau van de Dreame D9 is slechts 65 decibel (dB), mocht je hem toch stiller willen hebben dan is dit mogelijk. In de app kan je namelijk de zuigkracht veranderen en zit er een stille modus tussen.

Dreame D9 kopen

Bekijk de onderstaande prijsvergelijking voor de beste aanbiedingen van de Dreame D9:

Extra informatie

Merk

Model

D9

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Geluidsniveau (dB)

65

Vorm

Rond

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Handige opties

Kan over drempels (2cm)

Maximale drempelhoogte (cm)

2

Geluidsniveau

65 decibel (dB)

Dweilfunctie

Stofzuiger met dweilfunctie

Navigatiemethode

Willekeurig, Aan te sturen via app, Laser

Smart Home Platform

Google Assistant

Taal handleiding

Engels

Verpakkingstaal

Engels

Type gebiedsafbakening

Via app

Zuigkracht

3000 Pascals (Pa)

Accuduur

150 minuten

Accu capaciteit

5200 Milliampère-uur (mAh)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dreame D9” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *