touchscreens
 
 
Touchtechnieken TFT-Solutions BV Professionele en industriële TFT-schermen en touchscreen monitoren.
Voor dual touch multi touch toepassingen dient de software hiervoor wel geschikt te zijn. Lang niet alle software ondersteunt bijvoorbeeld zoomen met twee vingers. Indien de software geen dual touch of multi touch ondersteunt, dan zullen dergelijke touchscreens gewoon als single touch reageren.
Touch Screens and Remotes Crestron Electronics, Inc.
Sleek, multi-touch capacitive touch screens with spectacular Smart Graphics technology make a bold statement in any room. Featuring streaming H.264 video, web browsing, Ethernet power and communication, and much more, Crestron capacitive touch screens combine exceptional performance with head-turning style.
Multi-touchscreens PTH Groep.
Over PTH Groep. U bevindt zich momenteel: Home Prowise Touchscreens. Winkelwagentje Items: 0 000., Als partner van Prowise bieden wij met onze hoogwaardige multi-touchscreens en web-based Presenter software, een totaaloplossing met vele toepassingen voor zowel de educatieve als zakelijke markt.
Skool Touchscreens SkoolShop.
De i3FLOORSTAND vloerlift op wielen maakt een snelle en soepele elektrische hoogteaanpassing van uw touchscreen mogelijk. Het is uitgerust met vier duurzame wielen om een betere toegankelijkheid van de technologie te creëren in de directiekamer en de klas. De i3FLOORSTAND Tip Touch is ontwikkeld voor touchscreens die horizontaal gebruikt kunnen worden.
LED Touchscreens DiscountOffice.nl.
Andere benamingen: Interactief Scherm, Interactief Schoolbord, Touchscreen. Het Focus Touch scherm is een groot LED Touch Screen; een interactief scherm dat op verschillende manieren in te zetten is. Door de optische touch functionaliteit kunnen meerdere personen tegelijkertijd werken op het scherm.
Touchscreens kopen? Beamerexpert.
Hierboven kunt u ons assortiment met touchscreens vinden. Wij verkopen touchscreens van de merken BenQ, HP, iiyama, Vidi-Touch en Wacom. Staat er een model of een merk niet tussen, maar u wilt toch onze laagste prijs weten voor dat model?
Touchscreens, digiborden en meer! Touchscreensenmeer.nl.
Op de website Touchscreensenmeer.nl presenteren wij, als dé specialist in digitale interactie, ons veelzijdige aanbod aan audiovisuele oplossingen voor de zakelijke en publieke sector, het voortgezet en hoger onderwijs en het primair onderwijs. Profiteer nú van de introductieaanbieding op touchscreens!
Groot Multitouch 10 punten Aanraakscherm SpeechiTouch.
Een revolutionaire techniek voor touchscreens, voor een aantrekkelijke prijs. De Android SpeechiTouch touchscreens zijn niet duurder dan de traditionele digiborden zie de prijzen van SpeechiTouch touchscreens, zie de prijzen van SpeechiTouch touchscreens, maar ze kunnen veel meer, ze kunnen aan andere apparaten gekoppeld worden en hebben veel meer mogelijkheden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor touchscreens