touchscreens
 
 
Presentatiesystemen, digiborden touchscreens Bij Newcandle.
Meest verkochte touchscreens. Projectiebord Interactieve beamer. Touchscreen of digibord. Projectiescherm zakelijke beamer. Newcandle voorziet u van presentatieoplossingen op maat voor vergaderen en digitaal lesgeven. U kunt bij ons terecht voor o.a. digiborden en touchscreens voor uw klaslokaal én uw vergaderruimtes.
Touchscreens toegankelijk gemaakt voor blinden Stichting Accessibility.
Home Nieuws Archief 2009 augustus 2009 Touchscreens toegankelijk gemaakt voor blinden. Terug naar nieuwsoverzicht Touchscreens toegankelijk gemaakt voor blinden. UTRECHT Een kaartje kopen bij een automaat van de NS, gegevens opzoeken op een informatiezuil van de gemeente, allemaal gewone handelingen.
Touchscreens Op voorraad bij Beamers Touchscreens.nl.
Informatie over touchscreens. Beamers Touchscreens.nl is specialist in touchscreens voor de zakelijke en onderwijs markt. Wij zijn partner van de meest succesvolle merken op dit gebied, zoals: CTOUCH, i3 Touch, Samsung en Focus Touch. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassing van de verschillende touch oplossingen voor bedrijven en scholen.
Touchscreens kopen? Beamerexpert.
Hierboven kunt u ons assortiment met touchscreens vinden. Wij verkopen touchscreens van de merken BenQ, HP, iiyama, Vidi-Touch en Wacom. Staat er een model of een merk niet tussen, maar u wilt toch onze laagste prijs weten voor dat model?
Touchscreens Display4all bv.
Vacature: Stage Online Marketing. Voor het presenteren en brainstormen is een Touchscreen een goede mogelijkheid om op een interactieve manier bij een vergadering, training of brainstormsessie betrokken te blijven. Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal.
Touchscreens ITS IT Services.
Omdat u voor een touchscreen geen beamer gebruikt, is er nauwelijks onderhoud nodig, wordt er minder geluid en warmte geproduceerd en heeft u geen problemen meer met afstellen. Touchscreens zijn leverbaar in verschillende maten en u kunt kiezen voor wandmontage of een verrijdbare installatie.
Touchscreens inbouw TFT-Solutions BV Professionele en industriële TFT-schermen en touchscreen monitoren.
Monitoren / Touchscreens inbouw. 6-8' inbouw touchscreens. 10' inbouw touchscreens. 12' inbouw touchscreens. 15' inbouw touchscreens. 17' inbouw touchscreens. 19-20' inbouw touchscreens. 21' inbouw touchscreens. TFT-Solutions BV Achterzeedijk 57 unit 4, 2992 SB Barendrecht, Nederland Tel. Copyright 2017 by TFT-solutions BV.
Touchscreens huren Business IT Rent voor al uw IT.
Touchscreens huren admin 2015-10-20T1121460000.: weekprijs vanaf: 100., Touchscreens zijn zeer geschikt voor het gebruik bij presentaties en voor het amuseren van bezoekers op een interactieve manier. Ons assortiment touchscreens bestaat uitsluitend uit A-merken als: Samsung, HP, NEC, Neovo, Illyama, Acer en Elo.

Contacteer ons

Meer resultaten voor touchscreens