touchscreens
 
 
Touchscreens @ NwiseNwise.
Hier vindt u de beste touchscreens van topmerken zoals Samsung, Sharp C-Touch en Focus. Met een eigen montage team en technische ondersteuning door heel Nederland zijn wij u graag van dienst. Klik op de onderstaande merken touchscreens om meer te lezen over de touchscreen modellen of neem contact met ons op.
Touchscreens Op voorraad bij Beamers Touchscreens.nl.
De garantievoorwaarden van touchscreens zijn doorgaans een stuk beter dan van bijvoorbeeld projectoren. De garantievoorwaarden en met name de garantietermijn verschillen echter wel veel per touchscreen merk. Wanneer u het aanbod touchscreens bekijkt kunt bij elk scherm de garantie bekijken.
De touchscreens van de Iconia reageren niet of onvoorspelbaar.
De touchscreens van de Iconia reageren niet of onvoorspelbaar. Dit artikel is alleen van toepassing op: Iconia. Wanneer een of beide touchscreens van uw Iconia-netbook niet of niet goed reageren, reset u de displays en kunt u de schermen ook opnieuw kalibreren.:
Touchscreens Monitor BIS. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-cart2. btn-pager-next. btn-aanmelden. btn-phone2.
BIS heeft touchscreens van diverse merken en uiteenlopende formaten in het assortiment. Ieder merk gebruikt zijn eigen technologie en heeft eigen software ontwikkeld. Bij het kiezen van een touchscreen is een bewuste keuze voor type technologie en software heel belangrijk.
Skool Touchscreens SkoolShop.
De i3FLOORSTAND vloerlift op wielen maakt een snelle en soepele elektrische hoogteaanpassing van uw touchscreen mogelijk. Het is uitgerust met vier duurzame wielen om een betere toegankelijkheid van de technologie te creëren in de directiekamer en de klas. De i3FLOORSTAND Tip Touch is ontwikkeld voor touchscreens die horizontaal gebruikt kunnen worden.
Touchscreens Label Solutions.
2013-12 Verhuizing naar Deurne. Label Solutions levert touchscreens in verschillende configuraties; RVS in IP65 of kunststof behuizingen. Ook leveren we verschillende groottes; 15, 17, 19. De touchscreens worden uitgerust met een geïntegreerde PC met Windows Embedded XP of Windows 7 POS Ready.
Touchscreens Veenman.
De nieuwe generatie touchscreens hebben een hogere beeldkwaliteit, snellere reactiesnelheid, grotere kijkhoek, lagere eigendomskosten en een langere levensduur. Ook zijn de schermen eenvoudig te verplaatsen en in diverse formaten beschikbaar. De Viditouch touchscreens gaan nu nog verder. Door de nieuwe touch technologie werkt u nauwkeuriger en ervaart u een superieure schrijfkwaliteit.
Touchscreens Capacitive Presentation Partner.
Daarom moet zon scherm ook regelmatig opnieuw uitgelijnd worden. Vooral touchscreens welke onderin het marktsegment geplaatst worden willen wel eens zon scherm hebben. Een capacitief scherm Infocus JTouch en Mondopad en Sharp maakt gebruik van je aanraking van je huid.

Contacteer ons

Op zoek naar touchscreens?