touchscreens
 
 
Informatiezuilen, Touchscreen Monitor, Touchscreen Tafels PresTopPresTop specialist touchscreens en informatiezuilen.
PresTop is met ruim 25 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in ontwikkeling, productie en verkoop van interactieve producten en oplossingen. Onder onze productportefeuille vallen o.a. informatiezuilen, touchtafels, touchscreens, giant tablets, videowalls, buitenzuilen, bestelzuilen, webshopkiosks, industriezuilen, touchskins, touch overlays en raamtouch oplossingen.
Digiborden, touchscreens en presentatieschermen Voor onderwijs MKB.
Bekijk ons aanbod aan Touchscreens die perfect passen bij uw behoeften. Voor uw digibord. Wij informeren u graag welke beamer het beste past bij uw wens. Onder meer Focus Board, i3 Board en het bekende SMART board. Anders nog iets?
Touchscreens kopen? Beamerexpert.
Hierboven kunt u ons assortiment met touchscreens vinden. Wij verkopen touchscreens van de merken BenQ, HP, iiyama, Vidi-Touch en Wacom. Staat er een model of een merk niet tussen, maar u wilt toch onze laagste prijs weten voor dat model?
Touchscreens Touchscreen-digiborden.nl.
Ultra HD Touchscreens. Bent u op zoek naar een touchscreen voor in uw vergaderruimte of klaslokaal? Dan bent u bij touchscreen-digiborden.nl aan het goede adres! Wij hebben de beste touchscreens van topmerken zoals CTOUCH, Philips, D3, Vidi-Touch, Iiyama, ActivPanel, Samsung en Hippo.
Aanraakscherm Wikipedia.
andere methoden gebruiken de mechanische energie dispersive signal technology, de vervorming van het paneel, het optische beeld van de vinger of het piëzo-elektrische effect. Bij de eerste drie technieken hoeft het scherm, strikt genomen, niet aangeraakt te worden, maar is een bijna-aanraking voldoende. Zie ook bewerken. Zie de categorie Touchscreens van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Hoe Werken Touch Screens? Een Compleet Overzicht van de Huidige Technologieën Gratis Vergelijkingstabel SKY-Technology Displays and Embedded Computing.
Schermen in geldautomaten, supermarkt kassa's' en kiosken hebben meestal een resistive touch screen. Resistive touch technologie is de meest gebruikte technologie vandaag de dag. Een resistive touch screen bestaat uit twee dunne flexibele metalen lagen, waar tussen een lege ruimte zit.
Touchscreen Digiborden.
Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor. Wij regelen het! Wij zijn premium dealer van verschillende merken zoals: Samsung, Philips, Iiyama, CTOUCH, Sharp, D3, ActivPanel, VidiTouch, Epson, Hitachi, I3, Barco en nog veel meer.
Touchscreens.
Log met één beweging in op Central of je Windows-systeem via NFC en personaliseer je instellingen via Prowise Central. Switchen tussen klaslokalen en verschillende Touchscreens was nog nooit zo eenvoudig. Alle formaten van het Prowise Touchscreen zijn voorzien van de ENERGY STAR-certificering.

Contacteer ons

Meer resultaten voor touchscreens