touchscreen scherm kopen
 
 
Test: Mimo mini USB-monitor met touchscreen One More Thing.
Het touchscreen is van de drukgevoelige soort, en dus geen capacitief scherm dat werk met electrische geleiding, zoals bijvoorbeeld op de iPhone. Dit maakt het gebruik iets lastiger, en riep bij mij herinneringen op aan het met de nagel aanraken van kleine, want nooit voor vinger-besturing bedoelde, interface-elementen op een Windows Mobile telefoon.
Touchscreen monitor kopen? Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis.
Een touchscreen monitor gebruik je om je scherm en je apps met je vinger te kunnen bedienen. Handig om een presentatie op te geven, je klant een product op te laten zoeken in je zelfbedieningsmagazijn, of voor bijvoorbeeld een kassasysteem.
Touchscreen Reparatie.
Vaak is het zo dat je LCD, je beeldscherm, het nog wel doet. Ook dan is het nodig om je frontglas of touchscreen te vervangen. Ook als uw scherm gebarsten is en uw touchscreen zou nog normaal reageren, dan is het raadzaam om je frontglas door FooNZ te laten vervangen.
Touchscreens.
Maak eenvoudig aantekeningen op een witte achtergrond en annoteer over Windows, webpaginas, pdfs en andere documenten. Met ProNote deel je een bestand eenvoudig vanaf het Touchscreen naar ieder device. Breng het scherm van elke leerling onder de aandacht op het Touchscreen en houd iedereen betrokken.
IPhone 5 Scherm kopen? Bespaar tot wel 50% PhoneGigant.nl.
Bij ons heb je namelijk de keuze om het LCD en het touchscreen los of alvast voorgemonteerd aan te schaffen. Daarnaast kun je, als alleen het glas gebroken is, deze bij ons los bestellen. Wanneer je je beeldscherm eenmaal vervangen hebt, neem dan ook even een kijkje naar onze iPhone Accessoires. Ook voor de iPhone 5 hebben we leuke en handige iPhone 5 Accessoires voor de beste prijzen.
Touchscreens.
Prowise Touchscreen 55 inch. Prowise Touchscreen 65 inch. Prowise Touchscreen 75 inch. Prowise Touchscreen 86 inch. Prowise Touchscreen 55 inch. Brushed aluminium grey. Ultra HD LED IPS. 3840 x 2160 @ 60Hz. Dynamic contrast ratio. Number of colors. 10 Bit 1.07B.
Zoekt u een Touchscreen oplossing of een interactief scherm? Touchscreen.
Dit stabiele platform zorgt ervoor dat we grote netwerken aan schermen kunnen beheren en monitoren. Duizenden bedrijven en instelling maken inmiddels gebruik van interactieve touchscreen toepassingen. U ziet ze werkelijk overal om u heen! Ook u kan uw klanten of bezoekers een betere service en een hogere merkbeleving bieden met een interactief scherm.
Touchscreen Monitor scherm kopen? BESLIST.nl Goedkope aanbiedingen.
2 t/m 5 ms. 5 t/m 10 ms en meer. Blue light reductie. ASUS vt168h 396, cm 156, inch Multi-Touch monitor VGA, DVI, HDMI, 10 MS responstijd Zwart. De ASUS VT168H touchscreen combineert 10-punts multitouch-mogelijkheden met een fantastische beeldkwaliteit, flexibele connectiviteit en geweldige ergonomie. Het precieze en nauwkeurige multitouch-scherm is geoptimaliseerd voor gebruik met Windows, zodat u slimmer en efficiƫnter kunt werken. Verder is de monitor uitgerust met de ASUS Splendid Video. Asus TFT 15 6" VT168H.

Contacteer ons

Zoeken naar touchscreen scherm kopen