TFT touchscreen
 
 
3.5 Inch 480x320 TFT Touch Screen Raspberry Pi.
3.5 Inch 480320 TFT Touch Screen Raspberry Pi een 35, scherm met 480320 16-bits kleuren pixels en een resistive touch overlay. Het is ontworpen voor de Pi Model A of B, maar werkt ook prima met de Model B, 2B en 3B.
4.3" TFT Touchscreen Arduino Shield Newhaven Mouser Nederland.
Newhaven Display 4.3" TFT LCD Touchscreen Module Arduino Shields offer a simple, compact solution for developing with touchscreen capable TFT displays. The Touchscreen Shields are available in six different models. Each shield features a 480px x 272px resolution TFT display in either Sunlight Readable, Premium MVA, or Standard LCD display types.
Tft touchscreen 12.1inch nieuw, com/vga Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel tft touchscreen 12.1inch nieuw, com/vga is helaas verwijderd. 12inch tft touchscreen nieuw in verpakking digipos nooit gebruikt kompleet met adapter, alle handleidingen, etc. opgelet, amerikaase powerkabel, op te lossen met europees stuk erop te klikken.
OKAPHONE TFT Touchscreen voor Raspberry Pi VMP400 Velleman.
Beeldresolutie 480 320 pixels. Afmetingen 85 55 7 mm. Een resistieve touchscreen met achtergrond-verlichting geschikt voor projecten met de Raspberry Pi. Het TFT scherm heeft een LED backlight en heeft een SPI interface. Het scherm wordt inclusief een touch pen geleverd.
3.2 TFT Touch Screen Panel met SD Card slot HobbyElectronica.
3.2 TFT Touch Screen Panel met SD Card slot is een helder scherm met touch functie. Aan te sluiten op een Arduino Mega of Uno, maar vanwege het aantal pinnen dat deze gebruikt is een Mega aan te raden. Aangesloten op een Uno blijft er nog maar 1 pin over. 3.2 TFT Touch Screen specificaties.:
TFT touchscreen nieuw 12inch com/vga Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel TFT touchscreen nieuw 12inch com/vga is helaas verwijderd. 12inch tft touchscreen nieuw in verpakking digipos nooit gebruikt kompleet met adapter, alle handleidingen, etc. opgelet, amerikaase powerkabel, op te lossen met europees stuk erop te klikken.
OKAPHONE TFT Touchscreen voor Raspberry Pi VMP401 Velleman.
Een resistieve touchscreen met achtergrond-verlichting geschikt voor projecten met de Raspberry Pi. Het TFT scherm heeft een LED backlight en heeft een SPI interface. Het scherm wordt inclusief een touch pen geleverd. De HDMI ingang maakt het display compatibel met alle Raspbery PI versies en andere toepassingen waar een HDMI beeldsignaal moet worden weergegeven.

Contacteer ons

Resultaten voor TFT touchscreen