monitor met touchscreen
 
 
touchscreen.
Een touchscreen monitor van BIS heeft een zeer goede beeldkwaliteit, grote kijkhoek, hoge contrastwaardes, lage eigendomskosten en lange levensduur gecombineerd met inspirerende interactieve mogelijkheden. Een touchscreen monitor is een welkome aanvulling in uw presentatieruimte, vergaderruimte of trainingruimte. Wij hebben alle formaten van meerdere A-merk touchscreen display fabrikanten in ons touchscreen assortiment.
7 inch touchscreen monitor met HDMI Webshop ictLESKISTEN.
000, 0 artikelen. Home / Raspberry Pi Kano en meer / 7 inch touchscreen monitor met HDMI. 7 inch touchscreen monitor met HDMI. Categorie: Raspberry Pi Kano en meer. Een 7 inch monitor, uitermate geschikt voor gebruik met de Bendoo Box.
BenQ voorziet 215-monitor, van touchscreen, Android en Cortex-A9-soc Computer Nieuws Tweakers.
BenQ voorziet 215-monitor, van touchscreen, Android en Cortex-A9-soc. Door Olaf van Miltenburg, zaterdag 11 mei 2013 1611: 24 reacties Feedback. BenQ komt met een monitor met 215-scherm, die over een touchscreen beschikt en onafhankelijk van een computer kan functioneren dankzij de aanwezigheid van een Cortex A9-dualcore en Android 4.0.
HB-10 Intercom met draad 10.1' inch monitor met Touchscreen Intercom HBopeners.nl.
HB-10 Intercom met draad 10.1' inch monitor met Touchscreen. Artikel 1 van 4 Volgende. 229, 00 inclusief 21% BTW. maak uw keuze. 1 x 25 meter 4-aderig 3995., 2 x 25 meter 4-aderig 7990., maak uw keuze. 1x Deurpost met camera.
Touchscreen huren? Specialist in touchscreen verhuur Allrent.
Alle in ons assortiment opgenomen touchscreens, beeldschermen en monitoren worden vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Met de apparatuur van Allrent huurt u altijd de beste ICT-oplossing die voor uw situatie werkt. In geval van nood; onze Service Support staat steeds klaar om uw touchscreen voor ú aan het werk te houden.
Touchscreen monitor kopen? Online bij Centralpoint.
Levertijd: 1 werkdag. Elo Touch Solution 2294L Touchscreen monitor Zwart. Typische contrastverhouding 10001.: Levertijd: 1-2 werkdagen. Toon alle touchscreen monitoren. Online touchscreen monitor kopen. Touchscreen monitoren worden steeds populairder. Dit komt door de opkomst van smartphones en tablets met touchscreens en door het bedieningsgemak. U heeft immers geen muis meer nodig om uw computer te bedienen. Centralpoint.nl heeft een uitgebreid assortiment touchscreen monitoren van merken als iiyama, Elo Touchsystems en AG Neovo. Welke touchscreen monitor koopt u? Windows 10 bedienen. Windows 10 is gemáákt voor touchscreens. De tegelstructuur in het startmenu is hier een goed voorbeeld van. Op tablets, laptops en computers met dit besturingssysteem komt dit bedieningselement terug. Heeft u een pc met deze versie van het Operating System?
Zoekt u een Touchscreen oplossing of een interactief scherm? Touchscreen.
Touchscreen.nl heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het opzetten en uitvoeren van projecten w aarbij er een samenspel is tussen touchscreen hardware en maatwerk touchscreensoftware voor interactieve schermen in publieke ruimtes, vastgoed, retail, hospitality, horeca, hotels etc. Wij brengen uw concept in werkelijkheid via een conceptfase, prototyping en vervolgens plaatsing van de touchscreen installatie.
bol.com Iiyama ProLite T2735MSC-B2 Touchscreen Monitor.
Iiyama ProLite T2735MSC-B2 Touchscreen Monitor. Serie: Iiyama Prolite. Schrijf een review. Service aan huis. Afbeelding 1 van 8. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches. Resolutie: 1920 x 1080 pixels. Resolutie: 1920 x 1080 pixels. De resolutie van een scherm wordt uitgedrukt in pixels. Het aantal pixels waaruit een beeld is opgebouwd bepaalt de resolutie. 1 pixel is 1 beeldpunt en hoe hoger het aantal beeldpunten is, hoe hoger de beelddichtheid en des te scherper het beeld. Het aantal Hz Hertz geeft aan hoe vaak het beeld per seconde ververst wordt. Hoe hoger het aantal Hz, hoe vloeiender het beeld. Het gaat om de daadwerkelijke hoeveelheid Hertz van het gebruikte paneel. De Iiyama ProLite T2735MSC is een 27 inch monitor met Full HD resolutie en 10-punts touch-technologie, dat een naadloze en accurate touch ervaring geeft.

Contacteer ons

Zoeken naar monitor met touchscreen