monitor touchscreen
 
 
Aanraakscherm Wikipedia.
Werking van een resistief aanraakscherm. Een aanraakscherm ook wel touchscreen genoemd is een beeldscherm dat ook als invoerapparaat voor een computer of embedded system zoals een smartphone of tablet kan worden gebruikt door het scherm aan te raken met je vinger of een speciale pen.
Touchscreen monitoren.
Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Dit doen we om de website goed te laten functioneren, gebruikersvriendelijker en persoonlijker te maken, prestaties van advertenties te bepalen en om u ook buiten deze website relevante aanbiedingen te doen.
Touchscreen Monitor scherm kopen? BESLIST.nl Goedkope aanbiedingen.
Elo 1715l 432, cm 17 inch TFT MONITOR LCD, Touchscreen, VGA, 230 CD/m2, 25 ms responstijd donkergrijs. et1715l 7cwb desktop 1 GY en g/43.2 cm van 17 inch LCD, VGA Video Interface, accutouch, USB en RS232 touch controller interface, worldwide-tuner versie, anti glare, Charcoal Gray.
2.8" TFT Touch Shield voor Arduino met Resistief Touch Screen Adafruit.
Dit display maakt gebruik van SPI en gebruikt veel minder pinnen dan het V1 board van Adafruit. De touchscreen controller gebruikt ook SPI dus je hebt slechts 1 extra pin nodig om touch toe te voegen aan je display. Het shield is volledig geassembleerd, getest en klaar om te gebruiken.
15 inch touchscreen monitor met HDMI, Inbouw en wandmontage.
Deze Full HD 15 inch touchscreen is voorzien van een betrouwbaar multi-touch paneel welke zorgt voor een nauwkeurige werking. De 15TS5M geeft een haarscherp beeld met een ruime kijkhoek van 178 graden en is compatible met Windows, Mac, Linux Android besturingssystemen. De touchscreen monitor is ontworpen voor professionele toepassingen en geschikt voor intensief gebruik.
ELO ET1727L 17 Inch Touchscreen Monitor VGA / USB / incl. Stand Mileservices.
POS computer / Touchscreen. POS computer / Touchscreen /. ELO ET1727L 17 Inch Touchscreen Monitor VGA / USB / incl. ELO ET1727L 17 Inch Touchscreen Monitor VGA / USB / incl. ELO 17 Inch Touchscreen USB VGA DVI. Producten worden binnen 2 werkdagen geleverd.:
Touchscreen monitoren TFT-Solutions BV Professionele en industriƫle TFT-schermen en touchscreen monitoren.
Het LED TFT touchscreen wordt eenvoudig gemonteerd door deze in de inbouwdoos te klikken. De WMK-03-TFT serie is een unieke lijn touchscreens, ontwikkeld voor inbouw in muren en wanden. Het LED TFT touchscreen wordt eenvoudig gemonteerd door deze in de inbouwdoos te klikken.
Review: Dell 24inch-monitor met touchscreen c't.'
De Dell P2418T slaat ook steunend op het bureau een goed figuur. De touchfunctionaliteit maakt het bij uitstek een scherm voor situaties waarin rechtstreeks contact is met klanten. Deze monitor met touchscreen komt bijvoorbeeld goed tot zijn recht in een bibliotheek, een kassasysteem of als schoolcomputer.

Contacteer ons

Resultaten voor monitor touchscreen