touchscreen kit
 
 
Touchscreen Starter Kit met Raspberry Pi 3B Bij SOS Solutions.
Touchscreen Starter Kit met Raspberry Pi 3B 2018-2019. Touchscreen Starter Kit met Raspberry Pi 3B 2018-2019. 100 % of 100. Het 7 Touchscreen voegt interactieve visuele mogelijkheden toe aan je Raspberry Pi. Met de Starter Kit kun je ontelbaar veel visuele projecten maken, zoals een tablets of domotica projecten voor in huis.
Adafruit PiTFT 2.4" HAT Mini Kit 320x240 TFT Touchscreen Adafruit.
BattBorg voor Raspberry Pi Geassembleerd 8x AA houder. Raspberry Pi 1 Model A 512MB. Adafruit PiTFT 2.4" HAT Mini Kit 320x240 TFT Touchscreen. Langer dan 2 weken Klik afbeelding voor galerij. Niet op voorraad. Verwachte levertijd: Langer dan 2 weken.
Prowise iPro liftsystemen.
Verstel de hoogte en hoek van het touchscreen en verplaats hem naar iedere locatie. Dankzij de kantelfunctie is het touchscreen ook te gebruiken als touchtafel. De Toddler Lift gaat extra laag waardoor ook de kleinste leerlingen eraan kunnen werken. In hoogte verstelbaar.
Iiyama ProLite 27 inch Full HD LED touchscreen monitor met Intell.
Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Iiyama ProLite 27 inch Full HD LED touchscreen monitor met Intell NUC Kit Windows 10. Een monitor met barebone PC geoptimaliseerd om Windows 10 en de iVMS-4200 software met je vingers te bedienen.
LCD SCHERM EN TOUCHSCREEN VOOR IPHONE 6 ZWART MET TOOL KIT Telefoon Onderdelen, Reparaties, Batterijen, Schermen en Hoesjes.
LCD SCHERM EN TOUCHSCREEN VOOR IPHONE 6 ZWART MET TOOL KIT. Is uw iPhone 6 lcd scherm touchscreen zwart gebarsten of werkt de touchscreen niet goed meer? Dit betreft een compleet scherm inclusief touchscreen, frame en LCD. Het scherm kan je vervangen wanneer je beeld het niet meer doet of wanneer je barsten in je scherm hebt.
PiTFT 2.8inch Raspberry Pi touch screen kit.
Dit mini touch screen met resolutie van 320x240 16bit kleurenpixels kan bovenop de Raspberry Pi geplugd worden. Opgelet, een beetje soldeerwerk vereist. Meer artikelen van de groep: Grafische displays, Raspberry Pi toebehoren, Touch screens. Meer artikelen van het merk: Adafruit. Aanbevolen toebehoren voor PiTFT 2.8inch Raspberry Pi touch screen kit.
Siemens: Nieuwe mogelijkheden en starterkits S7-1200 Van Egmond Groep.
De Simatic HMI Basic Panels zijn optimaal te combineren met de nieuwe SIMATIC S7-1200 controller. Deze volledig grafische displays met touchscreen bediening, bieden HMI functionaliteiten zoals meldingen, recepturen en een online trendview. De panels worden geprogrammeerd met WinCC Basic dat een onderdeel vormt van de S7-1200 controller software STEP 7 Basic.
Smok G-Priv Touch Screen 220W Box VaporShop.be.
De meest unieke modbox die Smok ooit heeft op de markt gebracht. Een prachtig en groot touchscreen, de unieke Smok firebar en natuurlijk meer dan kracht genoeg met een vermogen van 220W. De G-Priv gebruikt 2 18650 cellen en wij raden voor deze box zeker het gebruik van Sony VTC5 of VTC6 batterijen aan.

Contacteer ons

Op zoek naar touchscreen kit?