notebook touchscreen
 
 
Gewone laptop of touchscreen laptop? Voor en nadelen.'
De notebook bestaat uit een toetsenbord en een tablet die losgekoppeld kunnen worden van elkaar. Wat gezegd moet worden is dat de harde schijf die in het onderste deel van de laptop aanwezig is, niet meer beschikbaar is als het scherm wordt losgekoppeld. De tablet schakelt dan over op een andere videochip, een andere harde schijf en de prestaties zullen hierdoor ook minder worden. Het voordeel is echter dat de computer dus als tablet meegenomen en gebruikt kan worden. Van Asus zijn er vooral laptops beschikbaar met touchscreen.
Touchscreen Laptop kopen? Aanbiedingen v.a. 199, op BESLIST.nl.
De Chromebook is voorzien van een touchscreen, een 156, inch scherm en 64 GB Flash geheugen zodat de laptop in 15 seconden kan opstarten. Chrome OS besturingssysteemWindows programma's' werken niet. HP ProBook x360 11 G1 EE Zwart Notebook 295, cm 11.6" 1366 x 768 Pixels Touchscreen 110, GHz Intel Celeron N3350.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging. Bekijk het siteoverzicht. Microsoft-ondersteuning Contact opnemen. JavaScript is uitgeschakeld. Schakel javascript in en vernieuw de pagina. Cookies zijn uitgeschakeld.
laptop, tablet pc of 2-in-1 / hybride bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
Het toetsenbord kan soms ook losgekoppeld worden van de tablet. Laptop pc 2-in-1: een pc waarvan je het klavier kan plooien of waarvan je het scherm 180 kan draaien. Je kan ze ook als tablet gebruiken dankzij hun touchscreen. De schermgrootte wordt diagonaal over het scherm gemeten en wordt uitgedrukt in inch.
Touchscreen laptop 15 inch Computer kopen? BESLIST.be Ruim assortiment online.
HP EliteBook x360 1020 G2 Zilver Notebook 318, cm 12.5" 1920 x 1080 Pixels Touchscreen 250, GHz Zevende generatie Intel Core i5 i5-7200U. Volg het ritme van uw bestaan Plotseling kunt u overal kantoor houden, met onze dunste en lichtste zakelijke convertible pc.
Laptop met touchscreen kopen? Coolblue Voor 23.59u, morgen in huis.
Door simpele vingerbewegingen over het scherm scroll je bijvoorbeeld door websites of lange documenten heen. Of maak een knijpbeweging om in of uit te zoomen. Een touch laptop is natuurlijk ook gewoon met een toetsenbord en muis te bedienen. Bovendien is Windows 8 helemaal geoptimaliseerd voor touch. Laptops met touchscreen.
Windows Notebook.
De Windows Notebook werkt naadloos samen met het touchscreen. Zo ben je in staat om coöperatief te werken door het werk van leerlingen te delen en samen te bespreken. Verander de Notebook van laptop naar tablet en alles daartussenin. Hiermee zet je leerlingen op een heel andere manier aan het werk.
Refurbished Laptops Online Kopen LaptopCentrum.nl.
HP EliteBook Revolve 810 G1 Core i7 3e Gen 12 GB 256 GB SSD Windows 10 TouchScreen. Intel Core i7 2.10 Ghz 3e generatie. 12 GB DDR3. 256 GB SSD Solid State Drive. Windows 10 Touchscreen. Schermresolutie 1366 x 768.

Contacteer ons

Zoeken naar notebook touchscreen