iphone touchscreen
 
 
Apple onder vuur om problemen touchscreen iPhone 6 One More Thing.
Registreer je gratis! Home Nieuws Apple onder vuur om problemen touchscreen iPhone 6. Nieuws ma 10 oktober 2016. Apple onder vuur om problemen touchscreen iPhone 6. Apple ligt onder vuur om touchscreenproblemen die een aantal gebruikers van de iPhone 6 en 6 Plus ondervinden.
iPhone 6 touchscreenproblemen ontdekt, dit moet je weten.
De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn bijna twee jaar oud, maar reden voor feestje is er nog niet. Een steeds groter wordende groep gebruikt kampt namelijk met iPhone 6 touchscreenproblemen waardoor het scherm flikkert en minder goed reageert.
Zo wek je een bevroren iPhone tot leven How To MacWorld.
Is het touchscreen van je iPhone bevroren en reageert het niet langer op je aanrakingen? Dan is het niet mogelijk je iPhone simpelweg te herstarten, aangezien je hiervoor een slider op het touchscreen moet omhalen om het apparaat uit te kunnen schakelen.
Hulp bij het beeldscherm van een iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Op een iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk vervolgens kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet. Op iPhone 7 of iPhone 7 Plus: houd de zijknop en volume-omlaagknop ten minste tien seconden ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
Apple start reparatieprogramma voor touchscreen iPhone 6 Plus One More Thing.
Apple is een reparatieprogramma gestart voor de iPhone 6 Plus. Wie last heeft van een touchscreen dat op willekeurige momenten met reageren stopt en/of een grijze balk aan de bovenkant van het scherm ziet, kan dit voor een gereduceerd tarief laten repareren.
iPhone 6 / 6 plus touchscreen problemen meson chip FixjeiPhone.nl.
iPhone 6 / 6 plus touchscreen problemen meson chip. iPhone 6 / 6 plus touchscreen problemen meson chip. Davey op 23 maart, 2017 in iPhone reparatie. Wereldwijd zijn er enorm veel toestellen van het model iPhone 6 plus en iPhone 6 die problemen hebben met de Meson chip.
iPhone-scherm reageert niet op aanraking: dit kun je doen.
Hoe reset ik mijn iPhone? Dit zijn de verschillende mogelijkheden voor iPhone resetten. Wil je je iPhone resetten, dan kan dat op twee manieren. We leggen hier beide reset-methoden voor de iPhone uit, omdat het soms nodig is de iPhone te herstarten.
Touchscreen iPhone 6 werkt niet goed T-Mobile Community.
Iphone 4 Touchscreen 2 reacties. Touchscreen LG optimus G 8 reacties. Iphone 6, geen whatsapp 7 reacties. IPhone 5C 4 reacties. Over de community. Stel je vraag, deel je tip of ga in gesprek met andere leden van de T-Mobile Community.

Contacteer ons

Meer resultaten voor iphone touchscreen