computer touchscreen
 
 
All in one pc touchscreen Computer kopen? BESLIST.be Ruim assortiment online.
De HP OfficeJet Pro 8730 e-All-in-One D9L20A is een printer, scanner, fax en kopieerapparaat in ÃÃn voor op een klein kantoor. Selecteer je scan kopieer, fax en printinstellingen zonder tussenkomst van een pc in op het 109, cm grote touchscreen.
Touchscreen laptop Computer kopen? BESLIST.be Ruim assortiment online.
De Lenovo Yoga heeft namelijk een touchscreen en omklapbaar toetsenbord, waardoor je deze 14 inch laptop eenvoudig omtovert tot tablet. Gebruik het touchscreen en maak met Windows Hello een aantekening bij een webpagina, of speel boter kaas en eieren met een vriend of v.
Touchscreen PC kopen? Coolblue.
Voor 23.59 uur besteld, maandag gratis geleverd 3 échte winkels Gratis retourneren. Een all-in-one pc met touchscreen is een computer en beeldscherm in één. Dankzij het touchscreen swipe, tik en scroll je gemakkelijk met je vingers door al je bestanden en programma's.
laptop, tablet pc of 2-in-1 / hybride bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
Tablet pc: tablet uitgerust met een volledig Windows-besturingssysteem, die op dezelfde manier gebruikt kan worden als een traditionele computer. Het toetsenbord kan soms ook losgekoppeld worden van de tablet. Laptop pc 2-in-1: een pc waarvan je het klavier kan plooien of waarvan je het scherm 180 kan draaien. Je kan ze ook als tablet gebruiken dankzij hun touchscreen.
Een All-in-one PC kopen? All-in-ones PC bestellen bij MediaMarkt.
Pcs: prestaties en elegantie van de huidige modellen. Een computer is tegenwoordig onmisbaar geworden. Of het nu voor school, voor het werk of gewoon voor privézaken is, hij heeft zijn plaats veroverd in je dagelijkse gewoonten. De pc kan immers meer en meer taken vervullen en de evolutie ervan lijkt niet te stoppen.
bol.com Touchscreen All-in-One PC kopen? Kijk snel!
De Acer Aspire U5-710 9600T NL is een dunne 23.8 inch All-in-one Desktop voorzien van een touchscreen die de computer-en Meer. Dagelijks gebruik Films en series bekijken Zakelijk gebruik Foto en videobewerking. 21 en 22 inch 23 tot 26 inch 26 tot 29 inch.
Laptop met draaibaar scherm touchscreen Computer kopen? BESLIST.be Ruim assortiment online.
Gebruik de HP X2 10-p046nb overal als laptop én als tablet voor simpele taken als e-mailen en tekstverwerken. Het touchscreen van deze 2-in-1 is 360 graden omklapbaar en los te koppelen, zodat je hem in meerdere standen gebruikt of zonder toetsenbord op pad gaat.
Touchscreen Computer Game Consoles 2dehands.be.
Amazon Kindle Tablet Fire HDX 7" Wi-Fi in goede staat tech data 7 HDX" touchscreen display met 1920x1200 resolutie bij 323 ppi, 100%. gisteren 1906: Antwerpen. Lenovo thinkpad S1 yoga 12. ik verkoop mijn laptop wegens aanschaaf van een gaming computer.

Contacteer ons

Zoeken naar computer touchscreen