computer touchscreen
 
 
HP lanceert pc met touchscreen Computer Idee.
HP lanceert pc met touchscreen. Door: admin op vrijdag 02 februari 2007 om 1002.: Een pda, gameconsole of laptop bedienen met een stylus of eventueel gewoon uw vingers, dat is niet zo nieuw meer. Wel nieuw is dat er nu een desktop-computer aankomt waarbij dat ook kan. Het gaat om de Touchsmart desktop PC van HP. Het 19 inch breedbeeldscherm kan gebruikt worden als commando-center. Een pda, gameconsole of laptop bedienen met een stylus of eventueel gewoon uw vingers, dat is niet zo nieuw meer. Wel nieuw is dat er nu een desktop-computer aankomt waarbij dat ook kan. Het gaat om de Touchsmart desktop PC van HP. Het 19 inch breedbeeldscherm kan gebruikt worden als commando-center. Door een eigen opstartscherm samen te stellen, hebben gebruikers hun favoriete mappen en bestanden altijd onder vingerbereik. Ook foto's' bewerken en afdrukken kan met de vingers. Voorlopig is de computer alleen nog in Amerika en Groot-Brittannië verkrijgbaar.
Computer met touchscreen / All-in-One systeem met touchscreen.
Hardware voor Lightspeed Software. KMO Shops Hardware. Bel mij terug. Noekie Helpt Naar Boven. Home All in One Touch PC's.' Goede dag, Ik ben Noekie. Kan ik u helpen? Noekie is nog in ontwerpfase. Sommige items werken nog niet goed.
Een All-in-one PC kopen? All-in-ones PC bestellen bij MediaMarkt.
Een computer is tegenwoordig onmisbaar geworden. Of het nu voor school, voor het werk of gewoon voor privézaken is, hij heeft zijn plaats veroverd in je dagelijkse gewoonten. De pc kan immers meer en meer taken vervullen en de evolutie ervan lijkt niet te stoppen.
Computermonitoren Verbazingwekkende ergonomische beeldschermen Lenovo België.
Verzending over 1-2 dagen. Meld u aan om een verlanglijst te maken in uw account. Nieuwe gebruikers kunnen een account maken. AANMELDEN EEN ACCOUNT AANMAKEN. ThinkVision T23d-10 22.5-inch WUXGA LED Backlit LCD Monitor. U bespaart: 2450., Verzending over 7 dagen.
Touchscreen monitoren.
Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Dit doen we om de website goed te laten functioneren, gebruikersvriendelijker en persoonlijker te maken, prestaties van advertenties te bepalen en om u ook buiten deze website relevante aanbiedingen te doen.
PCSPECIALIST Op maat gemaakte pc's' en laptops met topspecificaties, op bestelling geassembleerd.
Computers voor thuis of op kantoor. Core i7 Extreme-computers. Op AMD gebaseerde computers. Computers voor thuis of op kantoor. AMD Ryzen Extreme Computers. Aangepaste mini pcs. Intel NUC PC i7 Hades. Intel NUC PC i7 Hades Vr. Intel NUCIV PC Celeron.
Eerste touchscreen pc is van HP elektrozine.be.
Bij gebruik als touchscreen kan je het kantelen; bekijk je films of dvd's' plaats je het scherm helemaal recht: ga je tenslotte echt werken op de pc en het toetsenbord dan stel je lichtjes de juiste hoogte en hoek in. HP probeerde zn TouchSmart zo energievriendelijk mogelijk te maken. De HP TouchSmart IQ515 PC is Energy Star-gekwalificeerd, heeft een 30% lagere uitstoot dan reguliere desktop pcs en bevat 55% minder metaal. Andere features: 4 gigabyte geheugen, een 500GB vaste schijf, een GeForce 9600M GS grafische kaart met 512MB geheugen, WiFi b/g/n en Bluetooth en een geheugenkaartlezer. HP TouchSmart IQ515 PC 1800. De IQ804 is al vanaf 21 september verkrijgbaar, de IQ816 pas in oktober. Meer nieuwigheden: desktop computer.
Panel PC RVS SDT Informatics.
Panel PC B2 PDF. Touchscreen monitors zijn aan te sluiten aan een computer. Touchscreen monitors zijn net zoals Panel PC's' ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen waar hygiene belangrijk is. Deze industriële touchscreens moeten steeds gekoppeld worden aan een PC.

Contacteer ons

Resultaten voor computer touchscreen