PC Touchscreen
 
 
All-in-one PC kopen? Coolblue.
Dit staat niet alleen sierlijk op je bureau, maar is ook ruimtebesparend. Een all-in-one pc heeft dezelfde functionaliteit als een gebruikelijke computer. Er zijn ook all-in-one computers met een touchscreen. All-in-ones richten zich voornamelijk op thuis en kantoorgebruikers, maar er bestaan ook all-in-ones speciaal voor gamers.
PCSPECIALIST AIE-pc, All in One-pc, pc met touchscreen, pc met touch screen, pc met aanraakscherm, alles-in-één-pc.
Intel H110 Silent PC. Intel NUC PC i7 Skull. Intel NUCIV PC Celeron. Intel NUCIV PC i3 SSD. Intel NUCIV PC i5 SSD. Intel NUCIV PC i7 HDD. Intel Performance Mini. Intel Silent Mini PCII. Intel Top Spec Mini PC.
bol.com Touchscreen All-in-One PC kopen? Kijk snel!
De Acer Aspire U5-710 9600T NL is een dunne 23.8 inch All-in-one Desktop voorzien van een touchscreen die de computer-en Meer. Dagelijks gebruik Films en series bekijken Zakelijk gebruik Foto en videobewerking. 21 en 22 inch 23 tot 26 inch 26 tot 29 inch.
Panel PC RVS SDT Informatics.
Panel PC B2 PDF. Touchscreen monitors zijn aan te sluiten aan een computer. Touchscreen monitors zijn net zoals Panel PC's' ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen waar hygiene belangrijk is. Deze industriële touchscreens moeten steeds gekoppeld worden aan een PC.
Een All-in-one PC kopen? All-in-ones PC bestellen bij MediaMarkt.
In enkele jaren tijd is de pc enorm geëvolueerd, van een indrukwekkende en lawaaierige machine tot lichte en zeer performante toestellen. De alsmaar geavanceerdere technologieën bieden je, de gebruiker, een supersnelle werking en een bijna instant reactievermogen. Een kleurenexplosie op uw scherm.
Touchscreen PC kopen? Coolblue.
Voor 23.59 uur besteld, maandag gratis geleverd 3 échte winkels Gratis retourneren. Een all-in-one pc met touchscreen is een computer en beeldscherm in één. Dankzij het touchscreen swipe, tik en scroll je gemakkelijk met je vingers door al je bestanden en programma's.
All in one pc touchscreen Computer kopen? BESLIST.be Ruim assortiment online.
De HP OfficeJet Pro 8730 e-All-in-One D9L20A is een printer, scanner, fax en kopieerapparaat in ÃÃn voor op een klein kantoor. Selecteer je scan kopieer, fax en printinstellingen zonder tussenkomst van een pc in op het 109, cm grote touchscreen.
laptop, tablet pc of 2-in-1 / hybride bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
Laptop pc 2-in-1: een pc waarvan je het klavier kan plooien of waarvan je het scherm 180 kan draaien. Je kan ze ook als tablet gebruiken dankzij hun touchscreen. Laptop pc 2-in-1 hybride. Om te starten. Om verder te gaan.

Contacteer ons

Meer resultaten voor PC Touchscreen